Boerkamp voertuigelektra en klimaattechniek is in 1960 opgericht door Ton Boerkamp, en gestart als revisiebedrijf van startmotoren en dynamo's.

Buiten het repareren en reviseren hebben wij in de loop der jaren een uniek groot ruilsysteem van startmotoren en dynamo's opgebouwd, gelijkwaardig aan de originele kwaliteit.

Niet alleen voor personenauto's maar ook voor vrachtwagens, landbouw- en grondverzetmachines, autobussen, specials en industriële machines. Ook is Boerkamp begonnen met levering van accu's en toebehoren.

Met al die jaren ervaring in de verkoop van startmotoren, dynamo's en accu's kunnen wij ons elektro specialist noemen.

 

Bovendien zijn daar in de loop der jaren de volgende specialisaties bijgekomen; radiateuren & intercoolers, standverwarming & standcooling en airconditioning.

Naast de revisie en reparatie  van radiateuren verkopen wij ook compleet nieuwe produkten, en maken we eventueel een radiateur op maat.

Ook zijn de medewerkers van Boerkamp gespecialiseerd in het inbouwen van standkachels en standcooling, en kunnen deze uiteraard ook repareren en reviseren.

Daarnaast leveren, repareren en onderhouden wij aircosystemen voor voer-en vaartuigen, landbouw en grondverzetmachines, spoorweg- en industriële machines.

Onderhoud kunnen wij voor u realiseren in onze eigen werkplaats, maar ook bij u op lokatie.