Bestellen

Bent u particulier?

Let bij het plaatsen van een bestelling goed op model/bouwjaar en kies aansluitend het juiste product.  Plaats een bestelling alleen als u zeker bent van uw bestelling.

Zo kunnen wij bestelde elektrische- en/of elektronische onderdelen helaas niet retour nemen. Daarom dient u hier bij uw bestelling al rekening mee te houden.

Twijfelt u aan de juistheid van uw bestelling van uw artikel, dan raden wij u aan om vooraf contact met ons op te nemen.

Na het afronden van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging, en zullen wij de artikelen zo spoedig mogelijk naar het opgegeven adres verzenden.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen met uw overige vragen, wij zijn u graag van dienst.

Bent u een zakelijke klant?

Wij leveren als groothandelaar aan verschillende soorten bedrijven. U kunt zowel via de webshop alsmede telefonisch of per e-mail al onze producten van diverse merken bestellen.

Wij hebben grote magazijnen en veel verschillende producten en onderdelen direct voor u beschikbaar. Overige onderdelen kunt u dagelijks bij ons bestellen tot 15.00 uur, en indien bij de leverancier op voorraad hebben we uw bestelling veelal de volgende ochtend in huis.

Onze webshop in de huidige vorm is in principe ingericht voor aankopen door consumenten. Maar voor u als bedrijf is er ook de mogelijkheid deze webshop te gebruiken.

Voor zakelijke klanten hanteren wij echter een ander beleid t.a.v. prijzen, betaling en levering van onze producten.

Voor u als bedrijf dan kan het dan ook interessant zijn om met ons kennis te maken.

Wij laten u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen.

U kunt ons bellen op tel.nr: 0570-622045.

Ook kunt u een e-mail sturen naar:  info@boerkamp-ae.nl, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Vermeld in die email ook uw Kamer van Koophandel nummer, op basis daarvan kunnen wij u in ons systeem aanmelden, en uw korting bepalen.

 Webasto eberspächernrf nissens valeo 

2024 Copyright Boerkamp AE | Ontwikkeld door Buro26
Volg ons ook op