Standverwarming en standcooling

Wat doet een standkachel voor u? Sneeuw en ijs op de ruiten smelt snel, en de motor staat klaar voor een warme start. U stapt in een voorverwarmde auto, geniet van een aangenaam interieur en heeft direct vrij zicht. Ook het wederom bevriezen of beslaan van ruiten, wordt voorkomen. Het vastvriezen van deur-rubbers behoort ook tot het verleden. Het is ook mogelijk om een groter interieur te verwarmen, bijvoorbeeld van een camper of laadruimte.

Er zijn vele typen en merken stand-verwarming en een goed advies is daarom uiterst belangrijk, ook gezien de prijs en de lange levensduur van de apparatuur. Laat u zich door ons adviseren en de juiste verwarming  inbouwen.

Boerkamp voertuigelektra en klimaattechniek is een erkend inbouwstation voor standverwarming. Wij zijn dealer van het merk Webasto en Eberspächer.

Standcooling zorgt voor een aangename binnentemperatuur, zonder dat de motor loopt. De installatie is zeer geruisarm en zorgt voor een comfortabel slaapklimaat, ook bij hoge buitentemperaturen. Het koelsysteem zorgt voor een aangename temperatuur en ontvochtigt gelijkertijd de lucht in de cabine.

Standairco's werken bij een uitgeschakelde motor met energie uit de voertuigaccu. Standcoolers bieden perfecte voorwaarden voor ontspannen pauzes om daarna weer geconcentreerd en veilig door te rijden.

De medewerkers van Boerkamp zijn gespecialiseerd in het inbouwen van standkachels en standcooling, maar kunnen deze ook repareren en reviseren. Door de jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers de klant adviseren welke standkachel of standcooling voor hun toepassing de juiste is.

Door ervaring, bijscholing, toegewijde werknemers, en het gebruik van hoogwaardige materialen, kunnen wij werk afleveren van hoge kwaliteit. Daarnaast zorgen wij altijd voor een goede service.

 Webasto eberspächernrf nissens valeo 

2024 Copyright Boerkamp AE | Ontwikkeld door Buro26
Volg ons ook op