Airconditioning en toebehoren

Veel autobezitters denken dat de airco in hun auto onderhoudsvrij is, dit is echter niet het geval. Het wordt aanbevolen om uw airco jaarlijks te laten onderhouden, omdat uw airco ieder jaar zo'n 8 tot 10% aan koudemiddel verliest.

Boerkamp voertuigelektra en klimaattechniek kan een check voor u doen. Deze aircocheck doen wij niet alleen bij personenauto's, bedrijfsauto's en vrachtwagens, maar bv ook bij touringcars, campers, landbouwvoertuigen en koelwagens.

Medio 2014 hebben wij in een servicestation voor het nieuwe R1234YF geïnvesteerd.  Dit omdat zeer regelmatig de vraag werd gesteld of wij aircosystemen welke vanaf fabriek zijn afgevuld met het nieuwe R1234YF koudemiddel, kunnen repareren, leegzuigen, vacumeren en afvullen.

Omdat op dit moment het aantal auto's met een dergelijk systeem nog relatief laag is, is het nog niet voor ieder bedrijf interessant te investeren in apparatuur voor deze systemen. Boerkamp is u daarom graag van dienst bij het onderhouden of repareren van deze aircosystemen.

 Webasto eberspächernrf nissens valeo 

2024 Copyright Boerkamp AE | Ontwikkeld door Buro26
Volg ons ook op